Hajdi Korošec nekoč znana Hajdi pevka

hajdi korošec

Mogoče vsi tisti, ki smo malo starejši poznamo Hajdi Korošec, kot mlado znano pevko Hajdi. Danes je zrasla v uspešno podjetnico, ki pa res mogoče ni tako vsem znana. Na spletni strani si lahko ogromno preberete o Hajdi kako se je začela njena pot in kje je sedaj. Res, da se ne ukvarja več z petjem jo še vedno nekateri poznamo, kot mlado pevko, ki je bila zelo znana. Posebej njena popularna pesem Naš kuža je še vedno zelo priljubljena in se še kdaj zavrti na radijskih postajah.

No pa začnimo od začetka, da vsi spoznamo to znano Hajdi Korošec. Znana je bila, kot samo Hajdi, ki je očarala v mladih letih, kot majhna punčka z njenimi pesmimi. Njene pesmi so takrat zelo odmevale po domovih, saj je bila edina takrat mlada pevka, ki je navdušila mlado in starejšo populacijo. Njene znane pesmi je pisal zelo znan pevec, ki nam je tudi ostal v spominu Brendi. Hajdi Korošec je kar precej časa bila na sceni in prodala kar nekaj albumov, kar je še danes zelo ponosna. Danes res ni več pevka, ampak zelo znana podjetnica in blogerka, ki jo pa tudi nekateri zelo poznajo in jo spremljajo na družbenih omrežjih.

hajdi korošec
hajdi korošec

Danes je že poročena, je tudi mamica dvema sinovoma, ki sta na hajdi Korošec zelo ponosna. Njen mož pravi, da je zelo ljubeča žena, prav tako zvesta in pridna mamica. Ima tudi zelo rada živali. Ves čas posveča svoji družini, ki ji največ pomeni, ter seveda modi, ki jo zelo rada spremlja. Ima svojo spletno trgovino, kjer vam ponuja otroška oblačila. Seveda po tej trgovinici je dobila navdih, ko sta bila še njena sinova v njenem trebuhu. Trgovino lahko najdete tudi v samem mestu Celje. Če pa bi radi še več izvedeli o Hajdi Korošec pa kar preberite na spletu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.